Anna Karenina Erf 36 , Capelle aan den IJssel

Dit prettig ingedeelde huis ligt op de 1e verdieping van het appartementengebouw en beschikt over een woonkamer aan de tuinzijde met een nette open keuken, een slaapkamer, een moderne badkamer en een balkon met trap naar de tuin.

Over dit huis

Centrale ligging in de rustige wijk Schollevaar, vlak achter het Schollebos, dichtbij het openbaar vervoer (metro, bus en treinstation), de A20 op een paar minuten afstand en winkels zoals het winkelcentrum Schollevaar en Alexandrium.

Fietsenberging op begane grond. Voldoende parkeergelegenheid onder en rondom het appartementencomplex.

INDELING:

Trappenhuis, galerij, entree woning op eerste verdieping. Het appartement is ook vanaf de andere zijde bereikbaar via de loopbrug het erf op.

Hal met meterkast, een modern toilet (zwevend) en toegang tot de vertrekken.

Slaapkamer (ca. 4,30m x 3,75/2,81m) aan de voorzijde van de woning met een vaste kast. Vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer.

De moderne badkamer (ca. 2,08m x 1,77m) is vernieuwd in 2014 en beschikt over een douche, een wasmeubel, een radiator en de aansluiting voor de wasmachine.

Gezellige en lichte woonkamer (ca. 3,52m x 5,19m) met een kunststof schuifpui naar het balkon. Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer.

Open en moderne keuken (ca. 2,31m x 1,90m) met de volgende inbouwapparatuur: een vaatwasser, een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, een oven, een losse magnetron en een koel/vriescombinatie.

Het balkon ligt op het oosten en is voorzien van een hardhouten vlondertegels. Vanaf het balkon is de tuin bereikbaar via de trap. De tuin is in 2018 opnieuw betegeld en er zijn toen nieuwe schuttingen geplaatst.

Op de begane vloer bevindt zich de fietsenberging van ca. 4m2.

ALGEMEEN:

• Bouwjaar woning 1981

• Woonoppervlakte ca. 53m²

• Instapklare woning met een nette keuken en badkamer

• Alle aluminium kozijnen en de schuifpui zijn in 2013 vervangen voor kunststof kozijnen en er is toen een nieuwe hardhouten voordeur geplaatst.

• Het hele huis is voorzien van HR dubbel glas

• Verwarming en heet water geschiedt via stadsverwarming

• Er is een actieve VVE aanwezig. Het maandelijkse bedrag is € 98,-

• Gelegen in een rustige wijk met genoeg parkeerplaatsen rondom het gebouw en supermarkt, kapper en snackbar vind je om de hoek.

VASTE LASTEN - bedragen op jaarbasis, m.u.v. termijnbedrag energie

Onroerende zaakbelasting € 129,16

Rioolrechten € 121,-

Afvalstoffenheffing € 212,-

Waterschapsbelasting € 180,85

Kenmerken

Informatie
Overige informatie

Ook interessant