Bosveen 11, Nieuwerkerk aan den IJssel

Check, check dubbelcheck. Deze goed onderhouden en goed verzorgde woning heeft veel woonplezier te bieden.

Een sfeervolle woonkamer met openhaard aan de voorzijde, een luxe keuken aan de tuinzijde, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een vierde slaapkamer met twee dakkapellen en een was- werkkamer op de zolder.

Centrale ligging in de woonwijk Dorrestein op loopafstand van voorzieningen zoals het treinstation, basisscholen en winkels.

INDELING:

Entree, hal met (vernieuwde) meterkast, garderobekast, toiletruimte (zwevend toilet met fontein) en de trap naar de eerste verdieping. Vanaf de hal toegang tot de woonkamer.

Gezellige woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde van het huis (ca. 5,80m x 3,55m) voorzien van een sfeervolle openhaard. Het eetgedeelte en de keuken liggen aan de tuinkant. Onder de trap bevindt zich een trapkast voor alle voorraad.

De luxe keuken, geplaatst in 2018 (ca. 3,20m x 2,56m) is van allerlei inbouwapparatuur voorzien zoals een koel/vries combinatie, combi stoomoven/oven, combi magnetron/oven, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap direct naar buiten en lades met verlichting.

De wanden zijn in 2019 geschilderd. Op de vloer ligt een laminaatvloer met vloerverwarming (hoofdverwarming) en in de keuken liggen plavuizen.

EERSTE VERDIEPING:

Overloop met toegang tot de vertrekken:

Slaapkamer 1 (ca. 3,69m x 3,32m) aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met een hor.

Slaapkamer 2 (ca. 3,78m x 2,44m) aan de achterzijde, voorzien van een balkon met plisséhor.

Slaapkamer 3 (ca. 3,68 x 3,60) aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met een elektrisch rolluik en hor.

Badkamer (ca. 2,10m x 2,13m) met een ligbad en stortdouche, wasmeubel met 2 lades en een kast, zwevend toilet, designradiator en vloerverwarming.

Op de vloer van deze verdieping ligt een laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING:

Overloop met dakraam en berging met de CV-installatie (2010) en toegang tot de vliering in de nok en de volgende vertrekken:

Slaapkamer 4 (ca. 6,77 x 3,55/2,45m) voorzien van twee radiatoren en twee kunststof dakkapellen met hor en aan de voorzijde een elektrisch rolluik.

Was- werkkamer (ca. 2,90m x 3,30m) aan de achterzijde met een kunststof dakkapel en hor. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, een wastafel, een vaste kast en een radiator.

Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en onder de schuine kap zijn knieschotten gecreëerd met daarachter opbergruimte.

TUIN:

Zowel via de openslaande deuren vanuit het eetgedeelte als via de deur vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. De tuin ligt op het noordoosten en is 11,50m diep en 9,30m breed. In 2019 is de tuin opnieuw aangelegd en zijn er nieuwe schuttingen geplaatst. De tuin beschikt over een gezellige houten overkapping van 8m2 met verlichting, een houten schuur van 8m2, een vijver, een buitenkraan en een achterom.

De ruime voortuin biedt plek voor twee parkeerplaatsen en aan de voorzijde van de woning is een elektrisch zonnescherm geplaatst en ook hier is een buitenkraan aanwezig. Zowel de voor- als achtertuin zijn keurig netjes aangelegd en goed onderhouden.

GARAGE:

De ruime garage (5,85m x 2,85m) staat los van de woning en beschikt over een sectionaaldeur aan de voorzijde en een loopdeur naar de tuin. Ook de garage is voorzien van dubbel glas.

ALGEMEEN:

• Ruim en goed verzorgde woning met vier slaapkamers

• Keuken 2018, badkamer 2013

• Volledig geïsoleerd: muurisolatie, dakisolatie (2008), vloerisolatie (2012) en dubbel glas met een energielabel A

• Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen

• Bouwjaar woning 1968

• Gebruiksoppervlakte wonen 135m²

• Perceelgrootte 235m², eigen grond

• Verwarming en warmwater via cv-combiketel (2010, gecontroleerd in 2020)

• Voorzien van zeventien zonnepanelen

• Alle binnendeuren zijn vervangen door strakke stijldeuren

VASTE LASTEN - bedragen op jaarbasis, m.u.v. termijnbedrag energie

Onroerende zaakbelasting € 402,75

Rioolrechten € 228,99

Afvalstoffenheffing € 249,72

Waterschapslasten € 344,91

Indicatie maandbedrag energie € 135,- (4 personen)

Kenmerken

Informatie
Overige informatie

Neem een kijkje