J.A. Beijerinkstraat 34, Nieuwerkerk aan den IJssel

Dit huis is klaar voor de nieuwe eigenaar!

Over dit huis

Door de recent geplaatste luxe keuken, een nieuwe vloer, gestuukte wanden en plafond en een moderne badkamer en toilet hoef je aan dit huis niet veel meer te doen. Daarnaast heeft de woning drie slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime vierde slaapkamer op zolder door de verhoogde kap (met vliering) en een extra toiletruimte en een tuin met een houten berging van 7m2. Dit huis is zeker een bezichtiging waard. Goed gelegen in de populaire woonwijk Dorrestein op loopafstand van het winkelcentrum. Elke dag verse broodjes halen, wordt zo wel erg gemakkelijk. Goed gelegen ten opzichte van (middelbare) scholen, opvang, winkels, sportverenigingen en het treinstation.

INDELING:

Entree, ruime gestuukte hal met toegang tot de recent geplaatste (extra) kruipruimte, de vernieuwde meterkast, de toiletruimte (2017) en de trap naar de eerste verdieping.

De uitgebouwde en lichte woonkamer voorzien van een recent geplaatste laminaat vloer met openslaande deuren naar de achtertuin. De muren zijn grotendeels gestuukt zo ook het plafond.

De luxe en uitgebreide keuken aan de achterzijde van het huis is de eyecatcher van deze woning. De keuken is nog geen drie maanden oud en beschikt over een combi oven/magnetron, een manshoge koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een quooker, een 5-pits Boretti fornuis met afzuigkap (direct naar buiten) en een oven. Extra lichte ruimte door de lichtkoepel op het dak. Vanuit de keuken heeft u zowel toegang tot de trapkast voor alle voorraad en de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING:

Overloop en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1: (ca. 3,54 x 3,53/2,93) aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2: (ca. 2,46 x 2,71) aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3: (ca. 3,03 x 3,53/3,00) aan de voorzijde van de woning, toegang tot het balkon.

Moderne badkamer (ca. 1,83 x 2,62) geplaatst in 2017. Voorzien van een douche, een zwevend toilet, een ligbad, een wasmeubel met lades en een radiator.

TWEEDE VERDIEPING:

Overloop met de aansluiting van de wasmachine en de CV (2008).

Slaapkamer 4: (ca. 4,38 x 5,72/3,82) met een vaste kast. Op zolder is een volledige dakopbouw geplaatst waardoor er een ruime vierde slaapkamer is ontstaan met een extra toiletruimte met een zwevend toilet, een wasmeubel en een radiator.

Toegang tot de vliering bereikbaar via de vlizotrap, ruime bergruimte over de gehele breedte van het huis (nokhoogte ca. 1,40m).

TUIN

Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer of via de deur vanuit de keuken is de tuin bereikbaar (7,75 x 6,03). De tuin ligt op het noordoosten en beschikt over een houten berging van 7m2 en een achterom. Het schilderwerk is in 2018 uitgevoerd, toen is ook de achtergevel deels opnieuw gemetseld.

ALGEMEEN:

• Goed onderhouden eengezinswoning op een fijne locatie

• Voorzien van een nieuwe keuken en een moderne badkamer en toilet

• Perceelgrootte van 136m² en een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 116m²

• Vier goede slaapkamers

• Het hele huis is voorzien van dubbel glas

• De dakbedekking van de uitbouw is recent (augustus) vernieuwd

• De riolering is vervangen (2017) en er is een extra kruipruimte gemaakt in de hal.

• In de koopovereenkomst zal een asbest- en een ouderdomsclausule worden opgenomen.

VASTE LASTEN - bedragen op jaarbasis, m.u.v. termijnbedrag energie

Onroerende zaakbelasting €

Rioolrechten € 247,20

Afvalstoffenheffing € 215,-

Termijn bedrag energiekosten (5 pers) € 200,-

Kenmerken

Informatie
  • Vraagprijs: € 298.000 k.k.
  • Woonoppervlakte: 116 m²
  • Aantal kamers: 5 kamers (4 slaapkamers)
  • Bouwjaar: 1958
  • Verwarming: Cv-ketel
Overige informatie

Vul hier uw eigen inhoud in.

Ook interessant