J A Beyerinkstraat 44, Nieuwerkerk Aan Den Ijssel

Over dit huis

J A Beyerinkstraat
2912 AC Nieuwerkerk Aan Den Ijssel

RUIM DOORZONHUIS | GEZELLIGE STRAAT Fijn wonen op een goede locatie in de wijk Dorrestein aan de levendige Beijerinkstraat tegenover de winkels en dichtbij diverse basisscholen, het oude dorp, het NS-station en andere voorzieningen. Maak kennis met de lichte doorzonkamer, de open keuken, de drie slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en de 2e verdieping met wasruimte, bergruimte en 4e slaapkamer met dakkapel. Achtertuin met grote stenen berging en achterom. Via het achterpad bereik je een leuk speelpleintje dat tussen de huizenblokken ligt. Bouwjaar 1960. Perceelgrootte 134m2. Gebruiksoppervlakte wonen 108m2. Indeling Entree; afsluitbare hal / tochtportaal met meterkast en garderobe. Gang met toilet, handige ‘kelderkast’ en trap naar de verdieping. Heerlijk lichte doorzonkamer (ca. 7.74 x 3.60m) met open haard (al jaren niet in gebruik). Aluminium schuifpui naar achtertuin. Doordat de muur tussen de woonkamer en keuken vakkundig verwijderd is, is er een ruime open keuken staan. Hoekopstelling met houten Poggenpohl keuken uit 1975. In de keuken is ruimte voor een eettafel. Inbouwapparatuur: electrische kookplaat, afzuigkap en koel/vrieskast. Deur naar achtertuin. In de gang en woonkamer ligt tapijt. In de keuken ligt laminaat. Eerste verdieping Overloop met vaste kast en toegang tot de vertrekken. Slaapkamer 1: (ca. 5.78 x 3.15 / 2.19m) Royale slaapkamer met wastafel en kastenwand. Slaapkamer 2: (ca. 2.87 x 3.11m) Met vaste kasten. Deur naar balkon. Slaapkamer 3: (ca. 2.93 x 1.94m) Op de overloop en in de slaapkamers ligt tapijt. Badkamer (ca. 1.88 x 1.09m) Met douchecabine en wastafel. Tweede verdieping Bereikbaar via vaste trap. De zolder is ingedeeld als: • Voorzolder in gebruik als bergruimte • Handige wasruimte met aansluiting voor de wasmachine, wastafel en opstelling cv ketel. • Slaapkamer 4, gezellige zolderkamer met dakkapel. Bergruimte onder het schuine dak. Bijzonderheden • Bouwjaar woning 1960. • Perceelgrootte 134m². • Gebruiksoppervlakte wonen 108m². • De houten kozijnen van de begane grond en 1e verdieping zijn v.v. dubbel glas. De aluminium schuifpui is v.v. dubbel glas. De dakkapel op de 2e verdieping is v.v. enkel glas. • Verwarming en warm water via HR combiketel uit 2013 • De vloer van de begane grond en de vloer van de zolder is uitgevoerd als houten balklaag. De vloer van de 1e verdieping is uitgevoerd in ‘holle bakstenen’. • De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed en ligt op het noordoosten. • Ruime stenen berging in achtertuin (ca. 4.54 x 2.80m) Achterom aanwezig. • Het huis heeft energielabel E • Op de plaats van het oude Rabobankkantoor zal in de nabije toekomst appartementengebouw ‘de twee gebroeders’ worden ontwikkeld met een gezondheidscentrum en 42 appartementen. • In de koopovereenkomst zal de ouderdomsclausule, de asbestclausule en de niet zelf bewoningsclausule worden opgenomen.