Linge 38, Nieuwerkerk aan den IJssel

Een ruim en goed onderhouden VIDEwoning gelegen in de gewilde kindvriendelijke woonwijk Esse-hoog in een gezellig en net opnieuw aangelegde straat met eigen parkeerruimte voor de deur.

Over dit huis

De woning heeft een uitgebouwde woonkamer, een nette keuken, een vergrote badkamer, vier (slaap)kamers op de eerste verdieping, een royale vijfde slaapkamer op zolder voorzien van een brede dakkapel, een fijne tuin gelegen aan het water, een ruime voortuin aan de voorzijde en een inpandige berging (oorspronkelijk een garage).

Goed gelegen ten opzichte van scholen, opvang, winkels, sportverenigingen en het treinstation.

INDELING:

Entree, vergrote hal, meterkast met schoenenkast, het toilet (zwevend) met fonteintje, toegang tot de inpandige berging (voorheen was dit de garage).

Royale uitgebouwde woonkamer voorzien van een laminaatvloer (2017). De woonkamer beschikt over veel daglicht door alle ramen in de uitbouw. Een opvallend detail van deze woning is de vide. Hierdoor kan er op de eerste verdieping een werkkamer of speelkamer gecreëerd worden die in contact staat met de woonkamer.

Open keuken aan de voorzijde van het huis. De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: een magnetron, een oven (2018), een koelkast met vriezer, een vaatwasser (2018) en een 5-pits gasfornuis met afzuigkap (direct naar buiten).

EERSTE VERDIEPING:

Overloop met toegang tot de werk/speelkamer gelegen aan de vide met lichtkoepel. Via een deur is het tweede deel van de overloop bereikbaar en ook de drie slaapkamers en de badkamer.

Werk/speelkamer: (ca. 3,72 x 2,51) aan de voorzijde van de woning

Slaapkamer 1: (ca. 4,43 x 3,79/2,80) aan de voorzijde van de woning. Deze kamer beschikt over een vaste kast.

Slaapkamer 2: (ca. 4,02 x 2,51) aan de achterzijde van de woning

Slaapkamer 3: (ca. 2,91 x 2,51) aan de achterzijde van de woning. Tussen slaapkamer 2 en 3 is een opening gemaakt (zo breed als een deur) waardoor het een grote slaapkamer wordt. Deze opening is gemakkelijk weer dicht te maken.

Badkamer (ca. 4,18/2,72 x 2,18) voorzien van een ligbad, een (zwevend) toilet, een brede wastafel met twee kranen. In het vergrote deel van de badkamer is een inloopdouche gecreëerd met twee douches naast elkaar.

TWEEDE VERDIEPING:

Ruime overloop met de aansluiting van de wasmachine, de CV, de mechanische ventilatie, extra bergruimte en toegang tot de vijfde slaapkamer.

Slaapkamer 4: (ca. 3,00 x 5,75) aan de achterzijde van de woning met een groot kunststof dakkapel over de gehele breedte en bergschotten. De mogelijkheid bestaat om hier twee slaapkamers van te maken door een deel van de overloop erbij te trekken.

TUIN:

Via de openslaande deuren (met plissé hor) vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. De heerlijk diepe en brede tuin (ca. 10,43 x 7,75) ligt op het noordoosten waardoor u hier de zon heeft tot een uur of 8 ‘s avonds in de zomer. De tuin heeft een houten berging en een leuk terras met overkapping grenzend aan het water. Naast de achtertuin is er ook een grote tuin aan de voorzijde van de woning (ca. 5,00 x 7,75m) waar u van de avondzon kunt genieten. Zowel de achtertuin en voortuin zijn in 2018 opnieuw aangelegd.

ALGEMEEN:

• Ruime uitgebouwde VIDE-woning met vijf (werk)slaapkamers.

• Perceelgrootte van 221m² en een gebruiksoppervlakte wonen van 165m² .

• De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van dubbel glas en hardhouten kozijnen.

• De achtertuin en voortuin zijn in 2018 opnieuw aangelegd, zo ook de gehele straat.

• Het schilderwerk is in 2016 uitgevoerd.

• Voorzien van parkeerruimte op eigen terrein.

• Gelegen in een gezellige straat met voldoende parkeerplaatsen en een speeltuintje.

• De kruipruimte is gevuld met isolatiekorrels.

VASTE LASTEN - bedragen op jaarbasis, m.u.v. termijnbedrag energie

Onroerende zaakbelasting € 444,31

Rioolrechten € 247,20

Afvalstoffenheffing € 215,-

Kenmerken

Informatie
Overige informatie

Ook interessant