Rhodoshof 8, Rotterdam

Altijd al willen wonen op loopafstand van de Zevenhuizerplas en het strand? Kom dan snel kijken bij deze speelse splitlevel woning in een hele fijne wijk te Nesselande.

BESCHRIJVING WONING

De woning bestaat uit vier niveaus en beschikt over een eetkeuken, een woonkamer aan de tuinzijde, drie slaapkamers, een ruime badkamer en een zonnige tuin op het westen.

Goed gelegen ten opzichte van scholen, opvang, sportverenigingen, het openbaar vervoer en het strand met de gezellige boulevard.

INDELING:

Entree, hal met de meterkast/schoenenkast, toegang naar de woonkeuken.

Niveau 1

De woonkeuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, beschikt over een hoogglans keuken met divers inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een oven, een magnetron, een koelkast met een vriezer, een 4-pits inductie kookplaat met een afzuigkap (direct naar buiten). Vanuit de keuken is een tweede hal bereikbaar. Hier bevindt zich de toiletruimte (toilet met fontein) en de trapkast met de aansluiting voor de wasmachine en extra opbergruimte.

Afmeting woonkeuken : 4,00m x 4,86m

Niveau 2

Via de trap vanuit de eetkeuken is de woonkamer te bereiken. De woonkamer ligt aan de tuinzijde en beschikt over veel daglicht door de kamerbrede schuifpui.

Afmeting woonkamer: 4,35m x 4,86m

Niveau 3

Vanuit de woonkamer is niveau 3 bereikbaar. Vanuit de overloop heeft u toegang tot slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde van de woning met extra bergruimte (hier bevindt zich de mechanische ventilatie unit) en slaapkamer 2 tevens gelegen aan de voorzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van een screen.

Slaapkamer 1: 4,02 x 2,48

Slaapkamer 2: 2,90 x 2,30

Niveau 4

Op dit niveau bevinden zich de derde (hoofd)slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, beschikt over een screen. Vanuit deze kamer heeft u een leuk uitzicht op zowel de achtertuin als de Zevenhuizerplas en het strand. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wasmeubel, een toilet en een radiator.

Slaapkamer 3: 3,10 x 4,86

Badkamer : 2,76 x 2,47/2,00

Op alle niveaus ligt dezelfde nette laminaatvloer en de muren zijn voorzien van spuitwerk.

TUIN:

Via de shuifpui (met plissé hor) vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar. De zonnige tuin ligt op het westen en dit betekent dat de zon aan het eind van de ochtend tot laat in de avond in de tuin schijnt. De zon wordt uit de woonkamer gehouden door een elektrisch zonnescherm. Verder beschikt de tuin over een houten berging en een achterom waardoor u letterlijk binnen 1 minuut op het strand bent.

Tuin : 8,86 x 5,06

Berging : 2,80 x 1,90

ALGEMEEN:

• Speelse split level woning met drie slaapkamers.

• Een gezellige woonkamer aan de tuinzijde en een aparte woonkeuken.

• Perceelgrootte van 121m² en een gebruiksoppervlakte wonen van 107m² .

• De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.

• Het buitenschilderwerk is in 2016/2017 uitgevoerd en de buitengevel is in 2017 gekeimd.

• Gelegen op een toplocatie op loopafstand van de Zevenhuizerplas met de gezellige boulevard en de winkels

• Een zonnige achtertuin gelegen op het westen en de voortuin ligt aan een gezellig hofje met voldoende parkeerplaatsen.

Kenmerken

Informatie
Overige informatie

Neem een kijkje

Ook interessant