's-Gravenweg 302, Nieuwerkerk aan den IJssel

Charmante twee onder één kap woning aan de ‘landelijke’ en bekende ’s-Gravenweg.

Dit 116-jarige huis is 4 jaar geleden vakkundig verbouwd, zorgvuldig onderhouden en héél smaakvol afgewerkt.

Heerlijke achtertuin (ca. 14 meter lang) met volop zon, véél vrijheid en privacy.

Eigen toegangsbrug en privé parkeerplaats in de voortuin.

Bekijk de plaatjes en raak verk(n)ocht aan dit sfeervolle huis!

Bouwjaar 1904. Perceelgrootte 182m2. Gebruiksoppervlakte wonen 69m2.

Indeling

Entree aan achterzijde van het huis.

Aangebouwde hal (ca. 2.31 x 2.20m) met toilet, bergkast, meterkast.

Badkamer (ca. 1.31 x 2.20m)

Modern uitgevoerde, wit betegelde badkamer met hoekbad en wastafelmeubel.

Woonkamer en keuken (ca. 8.35 x 4.18m)

Wat is dit gaaf gemaakt zeg! De sfeer die de woonkamer en keuken ademen moet je écht meemaken. Je merkt dat er goed over de indeling nagedacht is. De mooie lichtinval, de originele details, de goede materialen en de zorgvuldige, smaakvolle afwerking maken dat je je direct thuis voelt. Een markante eyecatcher is de wallpaper met een oude zwart-wit foto van de ’s-Gravenweg.

Eiken vloerdelen met hoge plinten | Wit gelakt balkenplafond! | Strak gestucte wanden |

Zwarte radiatoren | Sfeervolle houtkachel! | Glas in loodramen | Welkom…

De keuken vormt een mooi geheel met de kamer en is uitgevoerd in hoogglans wit met stoer grijs betonnen aanrechtblad. Op maat gemaakte wandopstelling + speels spoeleiland.

Inbouwapparatuur (Bosch): gaskookplaat, oven, afzuigsysteem, koelvrieskast en vaatwasser.

De opvallende spiltrap brengt je naar de verdieping!

Eerste verdieping

Ruime en lichte overloop met dakkoepel. Nu ingericht als werkplek met bureau.

Slaapkamer 1: (ca. 2.52 x 4.00m)

Aan tuinzijde van het huis.

Slaapkamer 2: (ca. 2.44 / 3.01 x 4.00m)

Aan straatzijde van het huis.

Op de overloop en in de slaapkamers ligt een moderne laminaatvloer.

Tuin

Heerlijke, vrij gelegen achtertuin met gezellig terras, grote stenen schuur, volop ruimte om gezellig met vrienden of familie af te spreken. De tuin ligt op het Noordwesten. Door de lengte kun je vrijwel de hele dag van het zonnetje genieten. Afmeting (circa 14.00 x 5,50m)

Ruime stenen schuur in achtertuin (ca. 5.24 x 2.86m) met aansluitingen voor wasmachine en droger, opstelplaats van de cv combiketel.

Bijzonderheden

• Bouwjaar woonhuis 1904

• Perceelgrootte 182m², eigen grond

• Gebruiksoppervlakte wonen 69m²

• Vrijwel het hele huis is v.v. dubbel glas in houten kozijnen

• Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd

• In 2018 is het pannendak compleet vernieuwd

• De balklaag van de begane grond is in 2016 compleet vernieuwd

• Verwarming en warm water via cv combiketel (2008)

• Het dak, de vloer en de gevels zijn geïsoleerd

• In de koopovereenkomst zal de ouderdomsclausule en de asbestclausule worden opgenomen

Kenmerken

Informatie
Overige informatie

Neem een kijkje