Wijde Wormer 179, Capelle aan den IJssel

Hoogwaardig afgewerkt appartement, volledig gerenoveerd in 2015 met prachtig vrij uitzicht over park Hitland, Capelle a/d IJssel en de omliggende plaatsen.

Over dit huis

Op de zeventiende verdieping van dit goed verzorgde complex vindt u dit unieke appartement.

Het complex heeft een rustige ligging aan de rand van het park. Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en het recreatiegebied Hitland met golfbaan bevinden zich op korte afstand.

 Gebruiksoppervlakte wonen ca. 98m2

 Turn key woning met luxe badkamer en keuken

 Riante living van ruim 50m2 inclusief keuken

 2 slaapkamers (ca. 12m2 en 10m2)

 Eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage

 (Fietsen)berging op de 1e verdieping en een inpandige berging in de woning

Heerlijk wonen in de Wijde Wormer…

Entree

Entree van het complex met bellentableau en videofooninstallatie. De centrale afgesloten hal biedt toegang tot de lift, het trappenhuis, de fietsenbergingen en de parkeergarage.

De entree van het appartement ligt op de 17e verdieping.

Hal

In de hal van het appartement bevindt zich de uitgebreide meterkast (10 groepen), de videofooninstallatie, de luxe toiletruimte met een zwevend toilet met fontein en een epoxy vloerafwerking en vanuit de hal heeft u toegang tot de vertrekken.

Living

Riante en aangenaam lichte woonkamer door de vele en hoge raampartijen. De woonkamer is ruim 50m2 inclusief de keuken. Fantastisch uitzicht zowel vanuit het zitgedeelte als vanuit de keuken. In de punt van de woonkamer is het mogelijk om alle ramen in zijn geheel te openen, waardoor er een inpandige loggia ontstaat.

Keuken

Open en luxe afgewerkte keuken in een ruime opstelling over de gehele breedte van de ruimte (5,50m breed) voorzien van een koel/vries combinatie, een 4-pits inductie kookplaat, een geïntegreerde afzuigkap, een oven, een magnetron, een vaatwasser, een quooker en een RVS werkblad (5mm dikte).

Inpandige berging

Handige ruimte (ca. 1,90 x 2.72m) met opstelling van de verdeler vloerverwarming, de aansluiting voor de wasmachine en droger en de WTW-unit.

Slaapkamer 1

Royale slaapkamer (ca. 4,08 x 3,00m) met een open verbinding naar de hal en badkamer. Via een vaste kast wordt de slaapkamer deels gescheiden van de hal. Ook deze kamer beschikt over hoge raampartijen met een mooi uitzicht.

Slaapkamer 2

Tweede slaapkamer of werkkamer (ca. 4,08 x 2,38m), eveneens met een fantastisch uitzicht.

Badkamer

Via de moderne stalen pui toegang tot de luxe en ruim uitgevoerde badkamer

(ca. 2,51 x 2,10m). Recent geplaatst met een douchecabine, een dubbele wastafel met meubel en lades en een epoxy vloerafwerking.

Afwerking vloer en wanden

De vloer van het appartement is grotendeels afgewerkt met een massief eiken vloer met vloerverwarming / vloerverkoeling, met uitzondering van de badkamer en het toilet. Hier ligt een epoxy vloer met vloerverwarming / vloerverkoeling. Alle muren en plafond hebben een strak gestuukte afwerking.

Bergruimte bij het appartement

Er zijn twee bergingen aanwezig. Een inpandige berging in het huis direct bij de entree

(ca. 5m2). De tweede (fietsen)berging (ca. 4m2) bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw.

Parkeren

Onder het appartementengebouw is een overdekte parkeergarage. Dit appartement beschikt over 1 privé parkeerplaats in deze overdekte garage. Het terrein wordt afgesloten door middel van twee slagbomen en één elektrisch toegangshek die via een afstandsbediening door de bewoners geopend kunnen worden. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op het afgesloten buitenterrein voor het appartementencomplex.

Vereniging van eigenaren

Er is een actieve Vereniging van Eigenaren aanwezig. De maandelijkse bijdrage aan de VvE voor onderhoud en verzorging van het complex is € 142,85 voor het appartement en € 31,01 voor de parkeerplaats. Recente stukken zoals notulen en financiële cijfers (jaarverslag) zijn beschikbaar via ons kantoor.

Energiezuinige woning

De woning is voorzien van een gebalanceerd ventilatie systeem. Via een ventilator wordt er automatisch verse lucht de woning ingeblazen en vervuilde en vochtige lucht uit de woning afgezogen. Dit gebalanceerde ventilatiesysteem omvat een Warmte terugwin-unit met warmtewisselaar de WTW. Dit systeem bespaart energie; een deel van de warmte afkomstig uit de warme afgevoerde lucht wordt teruggewonnen door middel van de warmtewisselaar. Deze warmte wordt gebruikt om de ingeblazen verse lucht op te warmen. Er komt dus voortdurend verse lucht de woning binnen.

Het complex is voorzien van een energiezuinige installatie. Deze installatie behaalt de benodigde warmte of kou voor het verwarmen of koelen van het complex uit grondwater in de bodem. Dit systeem zorgt voor vloerverwarming in de winter en voor vloerkoeling in de zomer. Er zijn dus geen radiatoren aanwezig waardoor er ruimte wordt bespaard.

Recreatiegebied Hitland

Dichtbij de Randstad vind je tussen Nieuwerkerk a/d IJssel en Capelle a/d IJssel het recreatie-gebied met een landelijk en open karakter: Park Hitland. Hier kunt u genieten van de natuur, rust en ruimte, maar ook van speelplaatsen voor kinderen en speelgelegenheden voor honden. Dagelijks zijn er fietsers, wandelaars, vissers, vogelaars, kanoërs, ruiters, skaters, spelende jeugd en golfers in het Hitlandgebied te vinden.

Algemeen

1. Bouwjaar van dit goed verzorgde appartementengebouw is 2010

2. Volledig gerenoveerd in 2015 en gekozen voor een andere verrassende indeling

3. Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau, waardoor het appartement direct te betrekken is

4. Alle standaard deuren zijn vervangen door hoge massief stompe deuren met strak deurbeslag

5. Woonoppervlakte 98m²

6. Volledig geïsoleerd en energiezuinig door de aanwezigheid van de WTW-unit, het gebruik van aardwarmte via de warmtepomp en de aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas

7. Rustig wonen met een fantastisch uitzicht op recreatiegebied Hitland waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of golfen.

Kenmerken

Informatie
Overige informatie

Ook interessant