Over Arjan en Damiët

Over Arjan

Wat maakt mijn werk zo leuk?

Mijn opdrachtgevers! Opdrachtgevers die mij het vertrouwen geven om voor hen aan de slag te gaan. Opdrachtgevers zijn mijn belangrijkste relaties. Dit klinkt natuurlijk héél logisch. Maar ik ben iedere keer weer blij als mensen mij kiezen als hun makelaar. Veel opdrachten krijg ik door aanbeveling van tevreden verkopers of tevreden kopers. Tevreden vanwege een succesvolle transactie. Want daar draait het tenslotte wel om, om geslaagde transacties.

Samen voor succesvolle transacties gaan!

  • Als aankoopmakelaar ben ik er helemaal voor de koper. Ik vind het gaaf om mee te denken, tips te geven en stevig met de verkoper te onderhandelen. Doe ook je voordeel en profiteer van mijn jarenlange ervaring en kennis van de markt.
  • Als verkoopmakelaar sta ik helemaal aan de kant van de verkoper. Een goede verkoop begint met een goed advies! Een goed advies over de vraagprijs. Met welke vraagprijs ga je de markt op? Van mij krijg je geen mooie verhalen, maar een gefundeerd advies over de waarde. Een realistische vraagprijs werkt écht in je voordeel.
  • Daarnaast besteed ik véél aandacht aan de presentatie. Samen met styliste Dian en fotograaf Theo doen we er alles aan om het huis optimaal te presenteren.
1. Advies

van enthousiaste woningstyliste, de puntjes op de i…

2. Topfotograaf

met oog voor detail

3. Plattegronden

die spreken

Als mensen voor mij kiezen, krijgen ze mij er bij!

Mijn werk doe ik alleen. Dit heeft veel voordelen. Zo kunnen mijn opdrachtgevers mij altijd rechtstreeks bereiken. Op dit moment is er ook steeds vaker contact via bijvoorbeeld WhatsApp. Wat mensen ook fijn vinden is dat ze altijd dezelfde contactpersoon hebben. Verder ben ik flexibel in het maken van afspraken. Zo vind ik het helemaal niet erg om ‘s avonds en/of op zaterdag te werken. Als ik naar afspraken ben, wordt de telefoon beantwoord door collega makelaars van de backoffice service van mijn makelaarsvereniging. Deze collega’s beheren mijn agenda en kunnen ook informatie van de huizen aan de bellers doorgeven. De medewerkers van de back office geven mij de rust om me helemaal op gesprekken met klanten te richten.

Zelf woon ik met veel plezier in de wijk Dorrestein

Vanaf 2000 woon ik in Nieuwerkerk aan den IJssel. Nieuwerkerk is echt een fijne plek om te wonen en in mijn geval ook een fijne plek om te werken. Als gezin wonen we aan de Mozartstraat, in een rijtjeshuis uit de jaren ’70. Naast het werk vind ik het leuk om gezellig samen te zijn met familie en met mijn eigen gezin. Ik houd van koken en kan genieten van een mooie Argentijnse wijn. Als het even kan, speel ik op donderdagavond een partijtje voetbal bij vv Nieuwerkerk. Verder leven we actief mee met de Hervormde Gemeente aan de J.A. Beijerinkstraat.

Klant over Arjan

Hij neemt alle tijd voor je en doet ook extra dingen die hij eigenlijk niet hoefde te doen. Hij zet zich voor 100% in.

Verkoper Schildmos 49, Nieuwerkerk aan den IJssel