Over Arjan en Damiët

Wat maakt ons werk zo leuk?

Onze opdrachtgevers! Opdrachtgevers die ons het vertrouwen geven om voor hen aan de slag te gaan. Opdrachtgevers zijn onze belangrijkste relaties. Dit klinkt natuurlijk héél logisch. Maar wij zijn iedere keer weer blij als mensen ons kiezen als hun makelaar. Veel opdrachten krijgen we door aanbeveling van tevreden verkopers of tevreden kopers. Tevreden vanwege een succesvolle transactie. Want daar draait het tenslotte wel om, om geslaagde transacties.

Samen voor succesvolle transacties gaan!

  • Als aankoopmakelaar zijn we er helemaal voor de koper. We vinden het gaaf om mee te denken, tips te geven en stevig met de verkoper te onderhandelen. Doe ook je voordeel en profiteer van jarenlange ervaring en kennis van de markt.
  • Als verkoopmakelaar staan we helemaal aan de kant van de verkoper. Een goede verkoop begint met een goed advies! Een goed advies over de vraagprijs. Met welke vraagprijs ga je de markt op? Van ons krijg je geen mooie verhalen, maar een gefundeerd advies over de waarde. Een realistische vraagprijs werkt écht in je voordeel.
  • Daarnaast besteden we véél aandacht aan de presentatie. Samen met styliste Dian en fotograaf Theo doen we er alles aan om het huis optimaal te presenteren.
1. Advies

van enthousiaste woningstyliste, de puntjes op de i…

2. Topfotograaf

met oog voor detail

3. Plattegronden

die spreken

Zelf woon ik met veel plezier in de wijk Dorrestein

Vanaf 2000 woon ik in Nieuwerkerk aan den IJssel. Nieuwerkerk is echt een fijne plek om te wonen en in mijn geval ook een fijne plek om te werken. Als gezin wonen we aan de Mozartstraat, in een rijtjeshuis uit de jaren ’70. Naast het werk vind ik het leuk om gezellig samen te zijn met familie en met mijn eigen gezin. Ik houd van koken en kan genieten van een mooie Argentijnse wijn. Als het even kan, speel ik op donderdagavond een partijtje voetbal bij vv Nieuwerkerk. Verder leven we actief mee met de Hervormde Gemeente aan de J.A. Beijerinkstraat.

Het contact met de makelaar verliep erg prettig. Korte lijnen, snel schakelen en heldere voorwaarden. Daarnaast dacht ze ook goed mee bij de aankoop van onze nieuwe woning, ondanks dat we haar daar niet als officiële aankoopmakelaar hadden ingezet.

Verkoper Rhodoshof 8, Nieuwerkerk aan den IJssel