Verkoop je huis met Arjan en Damiët

1. Altijd één vast contactpersoon die alles van je huis afweet.

Of Arjan of Damiët is je éigen makelaar. Vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht, wel zo fijn.

2. We houden je goed op de hoogte. We bellen véél, maar sturen ook graag een appje in de ‘WhatsApp groep’ die we aanmaken.

3. Goed bereikbaar & behulpzaam.

4. Nemen graag de tijd voor jou én voor de kijkers / kopers.

5. Flexibel in het maken van afspraken.

6. Hele goede verkoopresultaten! (specialist in de bestaande bouw)

7. Nieuwerkerkse makelaar met hoogste klantwaardering: 9,4 😊

Op basis van klantbeoordelingen op website funda.nl

8. Eerlijke en duidelijke all-in tarieven. Géén kosten vooraf.

Altijd áchteraf betalen.

-

Als jij zorgt dat je huis er klaar voor is…, zorgen wij voor de koper!

Daar kun je op vertrouwen en daar mag je ons op aanspreken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een goed advies over waarde + vraagprijs

Wij vinden het belangrijk om samen een plan te maken. En dit plan begint met een goed advies over de waarde van het huis. Met welke vraagprijs ga je de markt op? Van ons krijg je géén mooie verhalen, maar een gefundeerd advies over de vraagprijs. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een huis met een reële vraagprijs sneller verkoopt. Een huis met een té hoge vraagprijs levert uiteindelijk minder op. Kijkers zijn niet ‘gek’! Een huis met een goede vraagprijs, wordt opgemerkt door ‘de markt’ en daar wordt dan een prima prijs voor betaald.

Een duidelijke offerte zonder verrassingen achteraf

Voor ieder huis maken we een offerte op maat. Onze offerte geeft duidelijk aan wat de kosten zijn en op welk moment die kosten betaald moeten worden. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. De grootste kostenpost is de ‘courtage’. Op dit bedrag hebben we recht als de verkoop geslaagd is en alles geregeld is. Dit bedrag wordt achteraf op het moment van de overdracht bij de notaris in rekening gebracht.

Géén kosten bij intrekken van de opdracht

Het is natuurlijk niet het uitgangspunt, maar ook hierin zijn we vooraf duidelijk. Als verkopers om welke reden dan ook de opdracht tot bemiddeling willen beëindigen dan worden er géén ‘intrekkingskosten’ in rekening gebracht.

Advies van enthousiaste woningstyliste

Alles moet kloppen! De puntjes op de i. Een goed begin is het halve werk. Een aantrekkelijke presentatie brengt kopers in beweging. Woningstyliste Dian Priem geeft je tips en advies te voor een optimale presentatie! Met haar ervaring en enthousiasme helpt ze je om anders naar je huis te kijken. Te kijken vanuit de ogen van de koper!

Super mooie foto’s van topfotograaf!

We nemen de tijd om voor de verkoper de mooiste foto’s te maken. Foto’s die mensen nieuwsgierig maken en graag een afspraak voor een bezichtiging maken. Laat ons maar weten wanneer de fotograaf langs mag komen..

Je huis op funda…

Altijd weer een spannend moment als je huis écht online gaat. Hoe zal er gereageerd worden? Zijn er direct al kijkers die een afspraak willen maken. Of duurt het wat langer. Ook al duurt het soms langer dan je zou willen, onze ervaring is, dat als we samen volgens het plan (goed advies, optimale presentatie en actieve makelaar) aan de slag gaan dat het dan echt helemaal goed komt!

Met véél plezier kijkers rondleiden + directe terugkoppeling na een bezichtiging

Het huis aan ‘kijkers’ laten zien, vinden wij een héél leuk onderdeel van ons werk. Leuk, om echt met mensen in contact te komen. Daar nemen we echt de tijd voor. We merken dat kijkers het prettig vinden om op hun gemak kennis te maken met het huis. Direct na de bezichtiging nemen we contact op om te vertellen hoe het gegaan is.

Onderhandelen over de prijs en voorwaarden

We gaan er voor om het huis tegen de beste prijs en tegen de beste voorwaarden te verkopen. In nauw overleg bespreken we samen de strategie…

De koopovereenkomst maken + afhandelen papieren…

Als de deal rond is. Dan worden de gemaakte afspraken door ons op papier gezet. Wij zullen de kopers uitnodigen voor het ondertekenen van de overeenkomst. Daarna wordt de overeenkomst naar de notaris verstuurd, die zal dan de notariële overdracht verzorgen.

Huis verkopen bij scheiding of beëindiging relatie

Als je gaat scheiden, heb je vaak genoeg aan je hoofd. Meer dan genoeg zelfs. Het vraagt best wat van je om dan je huis te moeten verkopen. Een zakelijke transactie vermengd met veel emoties. Bij dit soort zaken hebben we gemerkt dat het heel belangrijk is om duidelijk te zijn. En dat partijen het enorm waarderen als ze door ons op de hoogte worden houden van het proces. Ondanks de minder leuke reden, doen we er alles aan te werken aan een goede transactie waarbij alle partijen tevreden kunnen zijn.

Ons huis wordt te groot

Mooi om te horen als mensen al jarenlang met plezier in hun huis wonen. Dat kun je vaak ook merken als je bij hen thuis bent. En dat kun je ook zien. Deze huizen zien er vaak verzorgd en goed onderhouden uit. De mensen zijn met recht trots op hun huis. Tijdens het adviesgesprek worden dan vaak herinneringen opgehaald over de bouw van het huis en ook de koopprijs van vroeger wordt vaak genoemd. Veel mensen hebben slapeloze nachten gehad om zo’n groot bedrag van bijvoorbeeld 60.000 gulden bij elkaar te krijgen…Nu kijken ze er glimlachend op terug. Een andere fase is aangebroken, de kinderen zijn de deur uit. Het huis wordt te groot. Samen met de verkopers gaan we graag op zoek naar kopers die juist meer ruimte zoeken…

Huis verkopen met restschuld

Als je huis minder oplevert dan je hypotheekschuld groot is dan is dat ontzettend zuur. Het voelt niet goed om geld toe te moet leggen om je huis te kunnen verkopen. Maar om altijd te blijven zitten waar je zit, voelt ook niet goed. Je wilt verder omdat je bijvoorbeeld meer ruimte nodig hebt. Wat in die situatie kan helpen, is om alles eens in kaart te (laten) brengen. Waar sta je? Waar wil je naar toe? Dat geeft rust. Er zijn veel verhalen, maar ieder verhaal staat op zichzelf en heeft een eigen (financiële) context. Wie weet is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Huis van ouders verkopen

Als een huis vanuit een nalatenschap verkocht moet worden, heb je een goede makelaar nodig. Een makelaar die kennis heeft van de lokale markt. Een makelaar die tips en adviezen geeft en meedenkt. Bijvoorbeeld tips om het lege huis in te laten richten met kartonnen meubels, zodat de kopers een beter beeld krijgen en de ruimtes goed kunnen inschatten. Verder mag je natuurlijk verwachten dat je op de hoogte gehouden wordt. Zeker als je zelf wat meer op afstand van het huis woont.

Verkoop je huis met Makelaar Lagendijk!Maak een afspraak om kennis te maken