Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel: Lagendijk

Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel: Lagendijk

Inmiddels is Lagendijk een begrip als makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel. Arjan en Damiët staan naast de opdrachtgever en hebben maar één doel: mensen blij maken. Ze vinden het belangrijk om samen met de opdrachtgever een plan te maken. Voor een huis kopen, verkopen of taxeren kun je terecht bij Lagendijk. Of het nu je eerste huis is of als je op zoek ben naar een ruimer huis; doe je voordeel en profiteer van jarenlange kennis en ervaring.

Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel: omgeving 

Nieuwerkerk ligt heel centraal en zit qua grootte tussen een dorp en een stad in. Je kunt er genoeg beleven en toch de gezelligheid van een dorp ervaren. Als makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel vinden wij en de woningzoekenden die combinatie heel fijn. Er zijn voldoende voorzieningen, zoals scholen en sportverenigingen. Nieuwerkerk heeft een station en zit vlakbij de snelweg. Arjan vertelt: “Als mensen vroeger een link hadden met deze plaats, dan is het heel normaal dat ze na jaren weer terugkeren. Een veelgehoorde opmerking hier is; ‘ik had nooit gedacht weer terug te verhuizen, maar toch is het zo.’ 

Advies bij het vinden van de perfecte woning

Sinds de jaren 50 wordt er gebouwd in Nieuwerkerk en ook de komende jaren staat er nieuwbouw op de planning. Momenteel heeft de plaats meer dan 21.000 inwoners. Damiët: “In hun zoektocht naar een woning kiezen mensen veelal voor een specifieke wijk, maar laten zich daarin ook graag adviseren. Meedenken en advies geven doen we graag als makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel. Met vragen stellen en kritisch durven zijn, hebben we al veel mensen aan hun droomhuis geholpen. Wij weten precies hoe de woningen in elkaar zitten.”

Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel: persoonlijke service

Lagendijk staat bekend om de persoonlijke service. Arjan: “We nemen graag de tijd voor onze opdrachtgevers en zijn optimaal bereikbaar. Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding, en zelfs daarna hebben we nog contact omdat iemand graag het resultaat van een verbouwing wilt laten zien.” Automatisering heeft ook z’n weg weg gevonden in de makelaardij. Veel makelaars werken met vluchtige systemen die weinig interactie bieden. Arjan: “Wij vinden dat technologie altijd ondersteunend is aan het persoonlijke contact. Woningen verkopen en aankopen is geen lopende band werk.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Hoge klantwaardering voor Makelaar Lagendijk

Opdrachtgevers waarderen deze visie en regelmatig krijgen we complimenten over de service. Dat zien we terug in onze klantwaardering. We scoren een 9,4 in de reviews en ontvangen graag feedback.” Zelfs in een tijd waarin het makkelijk is om een huis te verkopen, blijft de makelaar kritisch en realistisch. Daarmee is een gunfactor opgebouwd die ervoor zorgt dat mensen elkaar doorverwijzen naar Lagendijk. Binnen de familie, bij vrienden en kennissen worden we genoemd als ze op zoek zijn naar een makelaar Nieuwerkerk aan de IJssel.”

Direct contact en eerlijk advies

Het makelaarskantoor werkt samen met een vaste fotograaf en iemand die huizen inmeet voor de plattegronden. Damiët: “Foto’s en plattegronden zijn heel belangrijk voor een succesvolle aan- of verkoop. We geven tips voor de styling en blijven in nauw contact met de opdrachtgever. WhatsApp is een fijn communicatiemiddel hiervoor.” Door de druk op de huizenmarkt heeft Lagendijk een groepsapp aangemaakt voor nieuw aanbod - de ‘leuke huizen alert’. Hiermee kunnen mensen laten zien dat ze geïnteresseerd zijn in een huis, nog voor het breed wordt aangeboden. Of je kunt je laten plaatsen op de reservelijst.

Kennismaken met mensen en huizen

Arjan: “Momenteel laten we mensen bellen in plaats van mailen. Als makelaar Nieuwerkerk aan de IJssel kunnen we snel zien wie geïnteresseerd is als koper. We gaan 100% voor een opdrachtgever en maken graag mensen blij. Je maakt niet alleen kennis met de mensen, maar ook met een huis. Daarom is een goed plan nodig en heldere communicatie. En dat wordt opgemerkt in de regio.”